2023. december

Tisztelt Szülők!

ALSÓ TAGOZAT: A 2. osztályos gyermekek december 19-én, kedden, a többiek december 20-án, szerdán hazaviszik tanszereiket, tornazsákjaikat és tisztasági csomagjaikat. Kérjük, hogy a szülők ezen a reggelen hozzák el a gyermekek üres táskáját otthonról.
A szünet előtti utolsó tanítási napon december 21-én, csütörtökön – a tanulók számára adventi lelkinapot tartunk. Iskolába érkezés ideje a tanítási napoknak megfelelően. Ezen a napon 11 órától tartjuk a karácsonyi ünnepi műsort, melyre kérjük, hogy ünneplő öltözetet is hozzanak a gyermekek.
Az étkezést a megszokott módon biztosítjuk. Ezen a napon a tanulók ebéd után, 12:30 órakor mennek haza az iskolából.

FELSŐ TAGOZAT: A szünet előtti utolsó tanítási napon – december 21-én, csütörtökön – a tanulók számára adventi lelkinapot tartunk. Iskolába érkezés ideje a tanítási napoknak megfelelően. Ezen a napon 11 órától tartjuk a karácsonyi ünnepi műsort, melyre kérjük, hogy ünneplő öltözetben érkezzenek a tanulók.
Ezen a napon étkezést az előző héten történt igényfelmérés szerint biztosítunk.
A tanulók 11:45 órakor mennek haza az iskolából.

GIMNÁZIUM: A szünet előtti utolsó tanítási napon – december 21-én, csütörtökön – a diákok számára adventi lelkinapot tartunk. Iskolába érkezés ideje a tanítási napoknak megfelelően. Ezen a napon 11 órától tartjuk a karácsonyi ünnepi műsort, melyre kérjük, hogy ünneplő öltözetben érkezzenek a diákok.
Ezen a napon étkezést az előző héten történt igényfelmérés szerint biztosítunk.
A tanulók az ünnepi műsort követően mennek haza.

A karácsonyi műsort a 2. évfolyamos tanulók a szülők részére is előadják, melyre szeretettel hívjuk a kedves Szülőket december 20-án, szerdán 16:15 órától.

Téli szünet ideje:
2023. december 22. – 2024. január 7.
Szünet utáni első tanítási nap:
2024. január 8. (hétfő)

Áldott, békés és szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Iskolavezetés

Adomány Jázminnak