2023. november

Jótékonysági bál 2023.

TÁMOGATÓINK:

Iskolánk idén ünnepelte 10 éves fennállását, ezért intézményünk dolgozói és a Szülői Szervezet tagjai is azon fáradoztak, hogy az idei jótékonysági bál igazán emlékezetes legyen.

Az este hagyományosan most is egy műsorral kezdődött, melyet iskolánk énekkara, a Kicsinyek Kórusa nyitott meg. A dalok választásakor elsősorban a gyerekek életkora volt a fő szempont, s mivel ebben a tanévben a másodikosok száma a legkiemelkedőbb, a dalok stílusát is az ő igényeikhez igazította a kórus vezetője, Zsiros Szilvia. A dalok a magyar népdalkincs és a gyermeki vidámság világát közvetítették a vendégek felé.

A kórust az 5.a osztály követte, akik egy ír tapsos tánccal készültek, melynek koreográfiáját osztályfőnökük, Pifkáné Krizsanyik Kitti tanította be számukra.

Műsorunkat városunk színjátszó- és tánccsoportjai tették még színesebbé. Egy népmesét hallhattunk a művészeti iskola Fébé társulatának tagjai, a 2. b osztályos Fiola Patrícia és az 1. a osztályos Balázs Nimród előadásában. Felkészítő tanáruk Csukáné Szerémy Andrea volt.

A T.C.D. Táncegyesületet három korcsoportja is bemutatott 1-1 koreográfiát, melyet Bagó Fanni és Pintér Bernadett tanított számukra.

 

Nagy örömünkre idén is elfogadta meghívásunkat városunk Vastaps- és Príma díjas Társulata, Andi színjátszósai is, akik a tőlük megszokott musical részletekkel érkeztek. Dalokat hallhattunk a Vörös malom, a Pál utcai fiúk című musicalekből. Közreműködtek: Ádám Csenge, Pothoroczki Luca, Kanyó Pálma, Marton Virág, Pifka Réka, Károsi Dorka, Stayer Luca, Szabó Alexandra, Kőmíves Ágnes, Annus Alexander, Herczeg Rajmund, Varga Balázs.

 

A Szülői Szervezet idén is megmutatta, hogy nem csak a bál szervezésében, hanem a tánc terén is megállják a helyüket. Egy hip-hop produkcióval készültek, melynek betanításában Pintér Bernadett volt a segítségükre.

Műsorunk zárásaként nevelőtestületünk produkcióját tekinthette meg a több mint 300 főnyi érdeklődő. A keretműsor betekintést engedett iskolánk „alapításának” körülményeibe. Mindezzel igyekeztünk egy másik oldalunkat is megmutatva, a tőlünk megszokott jókedvvel szórakoztatni a közönséget.

  

A műsor után az aulát átadtuk a mulatni vágyóknak, akik hajnalig ropták a táncot, melyhez a zenét a Fülöp Trió szolgáltatta számukra. Az est folyamán értékes tombola nyeremények találtak gazdára, melynek nyomán tovább gyarapodhatott rendezvényünk bevétele, ami minden képzeletünket felülmúlva elérte a 3 millió forintot, melyből intézményünk közösségi tereit igyekszünk otthonosabbá tenni.

KÉPGALÉRIA

Ezúton is köszönjük a Szülői Szervezet áldozatos munkáját, a támogatóknak az önzetlen segítséget és nem utolsó sorban kollégáink lelkes közreműködését!

Szvetlik Réka

Erzsébet és Katalin napi bál

 

Tisztelt Szülők!

Fogadó délután ideje:

Intézményünk mindkét épületében 2023. november 22-én (szerda) 1600– 1800 fogadó délutánt tartunk. A pedagógusok várják a gyermekeik tanulmányi előmenetele és magatartása iránt érdeklődő szülőket.

Étkezési térítési pót díjfizetés

  • 2023.11.15. /szerda/ 800-1600

Étkezési térítési díjfizetés

  • 2023.11.08. /szerda/ 800-1600
  • 2023.11.09. /csütörtök/ 800-1600